Η ζέστη του καλοκαιριού είναι γεγονός πως δυσχεραίνει το περπάτημα και οξύνει τα προβλήματα των αγγείων, τις φλεβίτιδες και τις ευρυαγγείες.

Το Medi Family Athens θωρακίζοντας την Υγεία σας κάθε εποχή και στιγμή, προσφέρει Έλεγχο – Κλινική Εκτίμηση και Αξιολόγηση αγγείων, φλεβίτιδας και ευρυαγγείων μόλις με 6€ για περιορισμένο χρονικό διάστημα, που περιλαμβάνει:               

  • Έλεγχο, Κλινική Εκτίμηση και Αξιολόγηση αγγείων, φλεβίτιδας & ευρυαγγείων από εξειδικευμένο ιατρό χειρουργό

 Τι είναι οι ευρυαγγείες: η παρουσία τους στα πόδια είναι εξαιρετικά συχνή και αποτελεί ένδειξη φλεβικής ανεπάρκειας πρώτου βαθμού. Διαφέρουν από τους κιρσούς, καθώς έχουν μικρή διάμετρο και βρίσκονται επιφανειακά στο δέρμα, αλλά είναι πιθανόν να συνδυάζονται με την παρουσία κιρσών.

Συμπτώματα: τα συμπτώματα όταν υπάρχουν, είναι συνήθως βάρος στα πόδια, κνησμός, καύσος και σπανιότερα, πόνος και οιδήματα στους αστραγάλους. Το καλοκαίρι, λόγω της ζέστης, τα συμπτώματα βρίσκονται σε έξαρση. Τέλος η παρουσία ευρυαγγειών συνδέεται με ανησυχία, πόνο και κράμπες στα πόδια, κατά τη διάρκεια του ύπνου.

 Διάγνωση: παρόλο που η παρουσία τους είναι εμφανής, η κλινική εξέταση είναι σημαντική και δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη διάγνωση, προκειμένου να επιλεγεί η καταλληλότερη και πιο αποτελεσματική θεραπεία για τον κάθε ασθενή.

Θεραπεία: ο αριθμός των συνεδριών, εξαρτάται τόσο από την έκταση του προβλήματος, όσο και από την ανταπόκριση ευρυαγγειών στη θεραπεία.

– Όλες οι εξετάσεις πραγματοποιούνται ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥY
–  Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα  210 88 10 150210 88 10 151  για να κλείσετε το ραντεβού σας

Ειδική τιμή προσφοράς: 6€ 

 

 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΩ ΦΟΡΜΑΣ