Με αφορμή την 12η Μαϊου, Ημέρα Γιορτής της Μητέρας, το Medi Family Athens προσφέρει σε κάθε μητέρα αλλά και κάθε κόρη από ένα εξειδικευμένο γυναικολογικό και μαστολογικό έλεγχο, ειδικά μελετημένο και διαμορφωμένο για τις ανάγκες κάθε ηλικίας της γυναίκας μόλις με 24€.

Έχοντας ως στόχο εδώ και χρόνια να προστατεύουμε κάθε οικογένεια και να εξασφαλίζουμε το ύψιστο αγαθό της Υγείας για όλους δεν θα μπορούσαμε να μην βρισκόμαστε δίπλα στην γυναίκα και τις ανάγκες του οργανισμού της στη μεγαλύτερη γιορτή της δημιουργίας ζωής παγκοσμίως.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα παρέχουμε

Για την Μητέρα:

  • Εξειδικευμένη αιματολογική εξέταση Ca 15 – 3 : Η τιμή της αυξάνει σε καλοήθη και κακοήθη νοσήματα του μαστού.
  • Υπερηχογράφημα μαστών & Ψηλάφηση : Ενδείκνυται ανεπιφύλακτα έχοντας συμπληρωματικό ρόλο στη διάγνωση και στον έλεγχο του μαστού. Βοηθάει στην πληρέστερη εκτίμηση της κατάστασης του μαστού. Το υπερηχογράφημα μαστών, αποτελεί μια προέκταση της ψηλάφησης από τον ειδικό, επιτρέπει στην εκτίμηση της εσωτερικής μορφολογίας του μαστού και καθιστά δυνατή την έγκαιρη διάγνωση με μεγάλη ακρίβεια. Δεν χρησιμοποιείται ακτινοβολία και έτσι είναι δυνατή η επανάληψη της εξέτασης όσες φορές χρειαστεί. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη πριν την εμμηνόπαυση. Μπορεί να οδηγήσει σε διάγνωση εστιών, που δεν φαίνονται στη μαστογραφία. Για πληρέστερη διάγνωση και πρόληψη, σκόπιμο θεωρείται να συνδυαστεί με ψηφιακή μαστογραφία.
  • Κλινική Εξέταση
  • Αξιολόγηση των αποτελεσμάτων από ειδικό ιατρό μαστολόγο

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ :

H μητέρα μας είναι η γυναίκα εκείνη που μας φέρνει στη ζωή, που μας μεγαλώνει και που βρίσκεται δίπλα μας σε κάθε δύσκολη και ευχάριστη στιγμή της ζωής μας.

Ένας οργανισμός που δημιουργεί και γεννά ζωή είναι αντιμέτωπος με πληθώρα κινδύνων που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό σύστημα και την εξέλιξή του στη διάρκεια των χρόνων.

Η υγεία κάθε μητέρας σε κάθε ηλικία απαιτεί εξειδικευμένο έλεγχο προκειμένου να θωρακίζεται και να προστατεύεται η μέγιστη και ύψιστη ιδιότητα της δημιουργίας ζωής!

Ειδική τιμή προσφοράς: 24€ 

Για την Κόρη: 

  • Διακοιλιακό Υπερηχογράφημα Μήτρας, Σαλπίγγων & Ωοθηκών:  ελέγχονται για εστιακές αλλοιώσεις (ινομυώματα ,κύστες, νεοπλασία), διόγκωση, καθώς και για το πάχος του ενδομητρίου
  • Υπερηχογράφημα μαστών & Ψηλάφηση : ενδείκνυται ανεπιφύλακτα και στις νεαρές γυναίκες (από 18 ετών) έχοντας συμπληρωματικό ρόλο στη διάγνωση και στον έλεγχο του μαστού. Βοηθάει στην πληρέστερη εκτίμηση της κατάστασης του μαστού. Το υπερηχογράφημα μαστών, αποτελεί μια προέκταση της ψηλάφησης από τον ειδικό, επιτρέπει στην εκτίμηση της εσωτερικής μορφολογίας του μαστού και καθιστά δυνατή την έγκαιρη διάγνωση με μεγάλη ακρίβεια. Δεν χρησιμοποιείται ακτινοβολία και έτσι είναι δυνατή η επανάληψη της εξέτασης όσες φορές χρειαστεί. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη πριν την εμμηνόπαυση. Μπορεί να οδηγήσει σε διάγνωση εστιών, που δεν φαίνονται στη μαστογραφία. Για πληρέστερη διάγνωση και πρόληψη, σκόπιμο θεωρείται να συνδυαστεί με ψηφιακή μαστογραφία.
  • Αξιολόγηση των αποτελεσμάτων από ειδικό ιατρό μαστολόγο

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ :

Μία στις 8 γυναίκες παγκοσμίως, νοσεί από καρκίνο του μαστού. Παρόλη τη συχνότητα της νόσου, το 97% είναι ιάσιμο όταν η διάγνωση είναι έγκαιρη.

Κάθε νέα γυναίκα οφείλει να ενημερώνεται και να προστατεύει τον εαυτό της. Πόσο μάλλον να θωρακίζει την δυνατότητα και την ικανότητα που έχει να αναπαράγει και να δημιουργεί ζωή.

Η πρόληψη θωρακίζει και σώζει ζωές.

Ειδική τιμή προσφοράς: 24€ 

 

– Όλες οι εξετάσεις πραγματοποιούνται ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥY
–  Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα  210 88 10 150210 88 10 151  για να κλείσετε το ραντεβού σας

 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΩ ΦΟΡΜΑΣ