Αν η ορθοστασία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου, αν κάθε βράδυ υποφέρεις από πόνους στα πόδια εξαιτίας κιρσών και ευρυαγγείων και όλο αναβάλλεις την απαραίτητη εξέταση και θεραπεία, το Medi Family Athens είναι εδώ για σένα.

Θωράκισε την υγεία των στηριγμάτων, που είναι τα πόδια σου ΔΩΡΕΑΝ.

Επωφελήσου:

  • Κλινική Εκτίμηση & Αξιολόγηση Κιρσών και Ευρυαγγείων
  • Ολιστική εξαφάνιση ευρυαγγείων, με εξατομικευμένη χειρουργική προσέγγιση (με εμφανή αποτελέσματα από την 1η συνεδρία)

Τι είναι οι ευρυαγγείες: η παρουσία τους στα πόδια είναι εξαιρετικά συχνή και αποτελεί ένδειξη φλεβικής ανεπάρκειας πρώτου βαθμού. Διαφέρουν από τους κιρσούς, καθώς έχουν μικρή διάμετρο και βρίσκονται επιφανειακά στο δέρμα, αλλά είναι πιθανόν να συνδυάζονται με την παρουσία κιρσών.

Συμπτώματα: τα συμπτώματα όταν υπάρχουν, είναι συνήθως βάρος στα πόδια, κνησμός, καύσος και σπανιότερα, πόνος και οιδήματα στους αστραγάλους. Το καλοκαίρι, λόγω της ζέστης, τα συμπτώματα βρίσκονται σε έξαρση. Τέλος η παρουσία ευρυαγγειών συνδέεται με ανησυχία, πόνο και κράμπες στα πόδια, κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Διάγνωση: παρόλο που η παρουσία τους είναι εμφανής, η κλινική εξέταση είναι σημαντική και δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη διάγνωση, προκειμένου να επιλεγεί η καταλληλότερη και πιο αποτελεσματική θεραπεία για τον κάθε ασθενή.

Θεραπεία: ο αριθμός των συνεδριών, εξαρτάται τόσο από την έκταση του προβλήματος, όσο και από την ανταπόκριση ευρυαγγειών στη θεραπεία.

– Όλες οι εξετάσεις πραγματοποιούνται ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥY
–  Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα  210 88 10 150210 88 10 151  για να κλείσετε το ραντεβού σας

 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΩ ΦΟΡΜΑΣ