Αγάπησε τον εαυτό σου και προστάτευσε την καρδιά σου κάνοντας έναν ολοκληρωμένο έλεγχο καρδιακής λειτουργίας που περιλαμβάνει triplex καρδιάς (υπερηχοκαρδιογράφημα) και ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ) από ειδικό ιατρό καρδιολόγο μόλις 24€ αποκλειστικά από το Medi Family Athens για περιορισμένο χρονικό διάστημα. 

Η καρδιά είναι ο πιο σημαντικός μυς του ανθρώπινου οργανισμού και πηγή ζωής. Δώσε του τη σημασία που του αξίζει.      

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ :

Το triplex καρδιάς ή αλλιώς υπερηχοκαρδιογράφημα δίνει τη δυνατότητα στον ιατρό να έχει οπτική επαφή με τον μυ της καρδιάς  και να παρατηρεί τη λειτουργία του ελέγχοντας και προλαμβάνοντας τυχόν ελοχεύοντες κινδύνους. Αυτή η εξέταση μειώνει την ανάγκη για αιματηρές και πιθανώς επικίνδυνες εξετάσεις όπως ο καρδιακός καθετηριασμός που ταλαιπωρούν τον εξεταζόμενο.

Το triplex καρδιάς πραγματοποιείται με τελευταίας τεχνολογία υπερηχογράφο ενώ η αξιολόγηση και η διάγνωση των αποτελεσμάτων γίνεται από εξειδικευμένο ιατρό.

Το ΗΚΓ είναι απαραίτητη εξέταση για την πρόληψη των καρδιακών παθήσεων. Συμπτώματα όπως πόνος στο στήθος, δύσπνοια, ταχυκαρδία, βραδυκαρδία, αρρυθμίες, μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα μπορούν να μελετηθούν εμπεριστατωμένα με το ηλεκτροκαρδιογράφημα ενώ κρίνεται αναγκαία η υπηρεσία του για τη συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες.

Το ΗΚΓ περιλαμβάνει:

  • Σφίξεις : αν η καρδιά ξεπεράσει τους 90 παλμούς το λεπτό, τότε αυξάνονται οι κίνδυνοι !
  • Οξυμετρία : μέτρηση κορεσμού της δέσμευσης για μεταφορά οξυγόνου, από τους πνεύμονες στους ιστούς.
  • Μέτρηση πίεσης : πρόληψη και διάγνωση καρδιακών νοσημάτων.
  • Λήψη ιατρικού ιστορικού,κλινική εξέταση και εκτίμηση αποτελεσμάτων από ιατρό.

Σήμερα οι καρδιακές παθήσεις βάσει στατιστικών στοιχείων, αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως. Η πρόληψη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και ο τακτικός έλεγχος μπορεί να μειώσει τον μελλοντικό καρδιαγγειακό κίνδυνο.

Επωφελήσου την μοναδική υπηρεσία του Medi Family Athens σήμερα κιόλας

– Όλες οι εξετάσεις πραγματοποιούνται ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥY
–  Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα  210 88 10 150210 88 10 151  για να κλείσετε το ραντεβού σας

Ειδική τιμή προσφοράς: 24€  

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα

 

 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΩ ΦΟΡΜΑΣ