Το καλοκαίρι που ο ήλιος στη χώρα μας είναι δυνατότερος από ποτέ, ο έλεγχος του δέρματος και των σπίλων μας κρίνεται απαραίτητος. Το Medi Family Athens πάντα δίπλα σας κάθε εποχή για κάθε σας ανάγκη σας παρέχει για περιορισμένο χρονικό διάστημα έναν πλήρη έλεγχο μελαγχρωματικού σπίλου & μελαγχρωματικών βλαβών δέρματος μόλις με με 6€ από 50€.

Η εμφάνιση σπίλων είναι ιδιαίτερα συχνή, καθώς, σχεδόν όλοι οι ενήλικες έχουν στο δέρμα τους από 10 – 40 ελιές, ενώ φυσιολογική κρίνεται η ύπαρξη ακόμα περισσότερων σε ανθρώπους με ανοιχτόχρωμο δέρμα. Συνήθως είναι καφέ, σπανιότερα μπλε, μαύροι ή έχουν το χρώμα του δέρματος.

Οι περισσότεροι είναι ακίνδυνοι ΕΚΤΟΣ κι αν τραυματιστούν.

Εξαιτίας της ανάπτυξης μελανώματος, όλοι μας, θα πρέπει να ελέγχουμε πολύ συχνά το δέρμα μας για τυχόν αλλαγές και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να επισκεπτόμαστε τον δερματολόγο, για λεπτομερή και σχολαστικό έλεγχο !

Αυξημένο κίνδυνο μελανώματος, διατρέχουν οι άνθρωποι με μεγάλο αριθμό σπίλων ( άνω των 100).

Ερευνητές ανακάλυψαν, ότι οι γυναίκες που διαγνώσθηκαν με μελάνωμα σε μια συγκεκριμένη φάση της ζωής τους, διατρέχουν πενταπλάσιο κίνδυνο για την ανάπτυξη της νόσου ! Επίσης είχαν επταπλάσιες πιθανότητες μετάστασης και εννέα φορές περισσότερο να εμφανίσουν υποτροπή του καρκίνου, σε σύγκριση με άλλες γυναίκες !

Ο έλεγχος περιλαμβάνει

  • Κλινική Εξέταση
  • Διάκριση
  • Διάγνωση
  • Θεραπεία & Χορήγηση Αγωγής εφόσον απαιτείται

– Όλες οι εξετάσεις πραγματοποιούνται ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥY
–  Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα  210 88 10 150210 88 10 151  για να κλείσετε το ραντεβού σας

Ειδική τιμή προσφοράς: από 50€ μόλις με 6€

 

 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΩ ΦΟΡΜΑΣ