Η προληπτική ιατρική είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της καλής Υγείας γι’αυτό και το Medi Family Athens πάντα πρωτοπόρο και αφουγκράζοντας τις ανάγκες της εποχής δημιουργεί και προσφέρει για περιορισμένο χρονικό διάστημα Πλήρη Αιματολογικό – Καρδιολογικό – Υπερηχογραφικό Έλεγχο Άνω/Κάτω Κοιλίας στην ειδική τιμή των 49

Αναλυτικά οι παροχές:

  • Πλήρης Αιματολογικός και Βιοχημικός Έλεγχος:
    (γενική αίματος, γενική ούρων, ΤΚΕ, SGOT, SGPT, LDL, HDL, ολική χοληστερόλη)
  • Πλήρης Καρδιολογικός Έλεγχος: (Triplex Καρδιάς, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Σφίξεις, Οξυμετρία, Μέτρηση Πίεσης, Λήψη ιατρικού ιστορικού, Κλινική Εξέταση, Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από ιατρό )
  • Εξειδικευμένος Υπερηχογραφικός Έλεγχος Άνω/Κάτω Κοιλίας: (Υπερηχογράφημα, Κλινική Εξέταση, Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από ιατρό)

Σημασία Εξέτασης:

Η κατάσταση του αίματος του οργανισμού μας φανερώνει την γενική Υγεία και λειτουργία όλου του σώματος. Ο Ολοκληρωμένος Αιματολογικός & Βιοχημικός Έλεγχος είναι μία αναγκαία εξέταση που πρέπει να γίνεται τακτικά ώστε να ελέγχεται η σύσταση και η ποιότητα του αίματος και να προλαμβάνεται κάθε ελλοχεύων κίνδυνος.

Ο Πλήρης Καρδιολογικός Έλεγχος είναι κυριολεκτικά η προληπτική εξέταση που σώζει ζωές! Σήμερα οι καρδιακές παθήσεις, βάσει στατιστικών στοιχείων, αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως. Η έγκαιρη και έγκυρη πρόληψη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και ο τακτικός έλεγχος μπορεί να μειώσει τον μελλοντικό καρδιαγγειακό κίνδυνο.

Αναλυτικότερα:

Το triplex καρδιάς, αποτελεί την πιο εύκολη, ασφαλή και ουσιαστική εξέταση , καθώς δίνει τη δυνατότητα να αξιολογηθεί ιατρικά η δομή και η λειτουργία της καρδιάς. Αποτελεί μια πολύτιμη και απαραίτητη εξέταση για άτομα οποιασδήποτε ηλικίας, είτε για προληπτικούς λόγους, είτε για την εξέλιξη κάποιων καρδιολογικών νοσημάτων.
Η εξέταση αυτή, θα ήταν σημαντική και απαραίτητη στα παιδιά της σχολικής ηλικίας, πριν την ένταξή τους σε οργανωμένα προγράμματα άσκησης και ιδιαίτερα σε παιδιά που κάνουν πρωταθλητισμό.

Το Η.Κ.Γ κρίνεται ως απαραίτητη εξέταση για πρόληψη καρδιακών παθήσεων (πόνος στο στήθος, δύσπνοια, ταχυκαρδία, βραδυκαρδία, αρρυθμίες, μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα, συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες).

Οι Σφίξεις,  αν η καρδιά ξεπεράσει τους 90 παλμούς το λεπτό, αποδεικνύουν υψηλή επικινδυνότητα και προλαμβάνουν μελλοντικό επεισόδιο.

Η Οξυμετρία, η μέτρηση κορεσμού δηλαδή της δέσμευσης για μεταφορά οξυγόνου, από τους πνεύμονες στους ιστούς ελέγχει την ουσιαστική λειτουργία της καρδιάς .

Η Μέτρηση Πίεσης τελικώς, προλαμβάνει και διαγνώσκει καρδιακά νοσήματα.

Ο Εξειδικευμένος Υπερηχογραφικός Έλεγχος Άνω/Κάτω Κοιλίας απεικονίζει και ελέγχει όλα τα ζωτικά μας όργανα δίνοντας την πραγματική εικόνα και κατάστασή τους σε ασθενή και ιατρό εντοπίζοντας κάθε καλό ή επικίνδυνο σημείο

Πραγματοποίησε τώρα τον Πλήρη Αιματολογικό – Καρδιολογικό – Υπερηχογραφικό Έλεγχο Άνω/Κάτω Κοιλίας και εξασφάλισε ένα καλύτερο μέλλον γεμάτο Υγεία και χαμόγελα!

– Όλες οι εξετάσεις πραγματοποιούνται ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥY

–  Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα  210 88 10 150210 88 10 151  για να κλείσετε το ραντεβού σας

Ειδική τιμή προσφοράς: 49€  από 350€

 

 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΩ ΦΟΡΜΑΣ